Mail Service
Home Nieuws Agenda MaandOverzicht Praktisch Achtergrond
Mail Service OudNieuws
Jaar 1998 Jaar 1999 Jaar 2000 Jaar 2001 Jaar 2002 Jaar 2003 Jaar 2004

Mail Service van de website over Griekse Muziek in België en Nederland

Registreer u hier voor onze gratis e-mail service

Als u de gegevens hieronder invult, dan houden wij u per e-mail op de hoogte van alle belangrijke nieuwtjes, gemiddeld zo'n twintig keer per jaar. U hoeft dan niet elke dag op onze website langs te komen om toch maar niets te missen. En het is gratis !

Contact Informatie

Wij hebben uiteraard een e-mail adres nodig, maar we willen ook wel graag uw naam weten. We vragen ook uw woonplaats (volledig adres is niet nodig), dit om ons een beter beeld te vormen van de geografische spreiding van ons publiek.

Contactgegevens
*
*
 
Land  

: Let op: als u hier de naam van een land invult, vergeet dan niet om ook het knopje "ander land" aan te klikken"
Laat het volgende veld leeg!  

U heeft JavaScript uitstaan (of uw browser ondersteunt geen JavaScript), anders zou u het veld hieronder niet zien. Spamrobots zien het wel maar die begrijpen niet wat hier staat, dat we vragen om dit veld leeg te laten. Ze zijn geprogrammeerd om overal iets in te vullen en zo weten we dat het formulier door een machine ingevuld en verstuurd werd. De inschrijving zal dan niet verwerkt worden.

Interesses

Wil u snel even het lijstje hieronder overlopen en aangeven of u belangstelling heeft voor de opgegeven soort muziek of voor de zanger ? De bedoeling is ook hier om ons een beeld te vormen van ons publiek, zodat we betere en meer gerichte informatie kunnen verschaffen. We houden deze informatie alleen statistisch bij, niet op naam.

Let op: dit is geen "bestellijstje". We versturen geen gepersonaliseerde bulletins. Iedereen krijgt alle nieuwtjes. Het zijn er niet zoveel, en zo ontdekt u misschien nieuwe dingen.

Ik heb belangstelling voor:
Rembetika
Laika
Dimotika
Endechna
Byzantijnse muziek
Nisiotika
Skiladika
Yorgos Dalaras
Charis Alexiou
Mikis Theodorakis
Alkinoos Ioannidis

Opmerkingen

Al uw commentaar, wensen, vragen en dergelijke kan u hieronder kwijt.

Klik op de Verzendknop hieronder om de bovenstaande gegevens door te sturen. Wij zullen deze alleen gebruiken voor het opgegeven doel, en de op deze wijze verzamelde informatie zal onder geen enkele voorwaarde aan derden kenbaar gemaakt worden. U kan zich ook te allen tijde weer uitschrijven, het adres vindt u hieronder en ook in elk bulletin dat we u sturen.

     

 

Valid XHTML 1.0 Strict!

[Home]  [Nieuws]  [Agenda]  [Overzicht]  [Praktisch]  [Achtergrond]

Please contact our Webmaster with questions or comments.